Ο Πέτρος Λάμψας εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Στερεάς

Ο Πέτρος Λάμψας, καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής  είναι ο νικητής των εκλογών που έγιναν στο ΤΕΙ Στερεάς για την θέση του προέδρου του Ιδρύματος.

Ο Πέτρος Λάμψας 2ος στην χθεσινή πρώτη μέρα με  32 ψήφους έναντι 45 του συνυποψήφιου του Ανδρέα Παπαδόπουλου, ανέτρεψε τα προγνωστικά και συγκεντρώνοντας ποσοστό 57% και 70 ψήφους στον επαναληπτικό γύρο υπερίσχυσε του κ. Παπαδόπουλου ο οποίος είχε την στήριξη του απερχόμενου προέδρου Ντίνου Αναστασίου.

Θυμίζουμε πως την πρώτη μέρα της διαδικασίας οι 122 ψήφοι των εκλεκτόρων-καθηγητών μοιράστηκαν ως εξής μεταξύ των 4 αρχικά υποψηφίων:

Ανδρέας Παπαδόπουλος 45 , Πέτρος Λάμψας 32, Μαρία Πάντα 25, Γιώργος Γιόφτσος 17.βρέθηκαν επίσης δύο λευκά και ένα άκυρο.

Ο Πέτρος Λάμψας, σύμφωνα και με πληροφορίες από τον χώρο του ΤΕΙ, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που κατέβηκε ενσυνείδητα, οργανωμένα με σχέδιο και προτάσεις για το μέλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Οι καθηγητές που υποστήριξαν τον νέο πρόεδρο, στήριξαν έναν άνθρωπο «καθαρό», όπως λέγεται, ο οποίος δεν είναι μέρος και δεν υπακούει σε συμφέροντα, πόσο μάλλον στο προηγούμενο «καθεστώς» που έφερε το ΤΕΙ Στερεάς στην σημερινή δεινή του θέση.

Πέραν όμως του διδακτικού προσωπικού και οι φοιτητές βλέπουν πολύ θετικά αυτή την εκλογή καθώς, όπως ο ίδιος ο κύριος Λάμψας έχει πολλές φορές υποστηρίξει στο παρελθόν πως η διοίκηση του ΤΕΙ πρέπει να επιδιώκει την κοινή δράση και όχι να γυρίζει την πλάτη στους φοιτητές και να τους αποκλείει από κάθε διάλογο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω το βιογραφικό του νέου πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς.

Βιογραφικό

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.