Ο Κ. Μπακογιάννης με ποσοστό 55,71% Περιφερειάρχης Στερεάς. Δηλώσεις Μπακογιάννη και Αποστόλου για το αποτέλεσμα

Με ποσοστό περίπου 55,71%  και 31 έδρες εκλέχτηκε περιφερειάρχης για την επόμενη πενταετία στη Στερεά Ελλάδα ο Κώστας Μπακογιάννης έναντι του αντιπάλου του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Απόστολου, που συγκέντρωσε 44,29% (και 19 έδρες στο 96,26% της καταμέτρησης). 

Συγκινημένος ο Κώστας Μπακογιάννης αφιέρωσε την βραδιά της νίκης σε δύο ανθρώπους. «Πρώτα απ’ όλα στον πατέρα μου. Δεν περνάει ημέρα συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής που θα προτιμούσα να είναι κοντά μας. Και θα ήθελα να πω και δυο κουβέντες για τη μάνα μου, την οποία εσείς όλοι τη γνωρίζετε βέβαια ως πολιτικό και λογικό είναι τόσα χρόνια. Για μένα και την αδερφή μου που μας μεγάλωσε με μεγάλες δυσκολίες μένοντας πολύ νέα χήρα, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε ραντεβού τις επόμενες μέρες «γιατί τα προβλήματα της Περιφέρειας μας περιμένουν και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο» όπως σημείωσε.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους φίλους του που κατέκλυσαν το εκλογικό του κέντρο στο  Καρπενήσι και μετά συνοδευόμενος από το επιτελείο πήρε το δρόμο για την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τη Λαμία. «Πάμε για τα όμορφα,  έχουμε 5 χρόνια μπροστά μας είναι μεγάλη ευθύνη. Θα δουλέψουμε σκληρά  Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης  και απεύθυνε μήνυμα ενότητας προς όλους τους συνδυασμούς που εισέρχονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς.

Δήλωση Κώστα Μπακογιάννη για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών της 25ης Μαΐου

 Χθες δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες, από άκρη σε άκρη της Στερεάς Ελλάδας αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να αλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

 Η Στερεά πρόταξε την ομάδα, το σύνολο, τη συνεργασία. Οι Στερεοελλαδίτες έσβησαν ιδεολογικές γραμμές και ξεπέρασαν κομματικές σκοπιμότητες. Έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Μας εμπιστεύτηκαν γιατί η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους μαζί, μία γροθιά να αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου.

 Την Κυριακή μεγάλος νικητής ήταν η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η συνέπεια. Από σήμερα πιάνουμε όλοι δουλειά για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που οραματιζόμαστε.

 Το μεγάλο ποσοστό γεννάει και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη για το αύριο, ευθύνη για το μέλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αποστόλου για τον εξαιρετικό, αξιοπρεπή και έντιμο προεκλογικό αγώνα που έκανε.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας σε όλους τους νομούς και τους υποψηφίους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που μας εμπιστεύτηκαν. Μία νέα μέρα ξημερώνει.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, επικεφαλής του συνδυασμού Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ μετά το αποτέλεσμα του β γύρου των Περιφερειακών εκλογών έκανε την παρακάτω δήλωση:

 «Τηλεφώνησα στον κ. Μπακογιάννη να τον συγχαρώ για την εκλογή του και να  του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους την πρώτη Κυριακή μας στήριξαν, όσους σήμερα με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μας μία δυναμική που πλησίασε τα όρια της ανατροπής.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους για τον αγώνα που δώσαμε μαζί.

Για όλους είμαι πολύ υπερήφανος.

Η μάχη είναι φανερό ότι δόθηκε με άνισα μέσα.

Είπαμε μόνο αλήθειες, όπως κάναμε πάντα.

Παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του διαλυμένου παραγωγικού και κοινωνικού ιστού της Περιφέρειάς μας.

Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για τη συγκρότηση μιας μεγάλης δημοκρατικής συμμαχίας στην Περιφέρεια.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για να υπερασπιστούμε την Περιφέρεια, για να της δώσουμε τη δική της ταυτότητα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.