Ο Απ. Γκλέτσος επιδεικνύει γιαουρτάκι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Τη διαγραφή του ζητά η ΝΔ

Ανεβάζει στροφές και…. κατεβάζει  επίπεδο η πολιτική αντιπαράθεση  των δυο κομμάτων εξουσίας   λίγο πριν τις βουλευτικές  και αυτοδιοικητικές εκλογές . Κι είμαστε ακόμη στην αρχή....

Την διαγραφή του Απόστολου Γκλέτσου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3) από το γραφείο τύπου η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του λίγο πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία αλλά και το βίντεο  με το γιαουρτάκι  με το πρόσωπο του πρωθυπουργού που ανάρτησε.

Όλα ξεκίνησαν  όταν ο Απόστολος Γκλέτσος σε ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Στερεάς  Σπύρου Λάμπου ( η οποία στη συνέχεια κατέβηκε) εν όψει της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λαμία  έκανε το εξής σχόλιο «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 2326aca1ab1342aba52d850d64d34247.jpg

 Στη συνέχεια  βίντεο που ανέβηκε στα social media  δείχνει τον Απόστολο Γκλέτσο να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη (του το έδωσαν σε ένα τραπέζι που φαίνεται να κάθεται) σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο».

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος είναι μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και  συζητείται σαν  υποψήφιος Περιφερειάρχης  με τη στήριξη  του ΣΥΡΙΖΑ στις  επόμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.