Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»: Ραντεβού στην Οίτη για …δέκατη χρονιά!

Επετειακή η φετινή χρονιά για τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή» (Hercules Mountain Marathon).  Συμπληρώνονται οι 10 διοργανώσεις! Μαζί με τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου και τον Olympus Marathon αποτελούν τους τρεις μακροβιότερους ορεινούς μαραθώνιους της χώρας μας.

Ειδικά για την φετινή επετειακή χρονιά έχει σχεδιαστεί ένα πλήθος αθλητικών και μη εκδηλώσεων για το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου. Το λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.  

Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την νερομάνα Οίτη, με τη βοήθεια των εθελοντών και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται ταυτόχρονα για 5η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές:

Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (Farmakides Trail) 6,5χλμ.

Ο Μαραθώνιος αποτελεί αγώνα του Πρωταθλήματος Skyrunning

Οι εγγραφές για τους αγώνες έχουν ξεκινήσει στο www.herculesmarathon.gr Θα είναι τιμή μας όλοι οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.