ΟΙ Συλλογικότηες Λαμίας για τις απρόκλητες προσαγωγές και την τρομοκρατία στην πόλη μας

15 συμπολιτες μας κρατουνται παράνομα ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης μας. Ακόμα και πολίτες που πήγαιναν κυριακάτικα για τη δουλειά τους σε ταχυφαγεία προσήχθησαν εντελώς απρόκλητα και ουσιαστικά παράνομα και καταχρηστικά και οδηγήθηκαν στο τμήμα στα πλαίσια της αστυνομικής προετοιμασίας για την παρέλαση, όπου και παραμένουν ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτή ήταν η ολοκλήρωση του σκηνικού τρόμου της κοινωνίας που στήθηκε από την κυβέρνηση επιμελώς όλο το προηγούμενο διάστημα σε όλη τη χώρα και φυσικά και στην πόλη μας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε προηγούμενο. Τι ακριβώς ήταν αυτό που φοβόντουσαν ότι θα γίνει σε μια πόλη σαν τη Λαμία όπου στην παρέλαση πηγαίνει ο καθένας με τα παιδιά του;


Επεβίωσε φυσικά των μαζικών αναίτιων προσαγωγών κατ’ εξαίρεση ομάδα ακροδεξιών εθνικιστών 15 ατόμων περίπου που κατέλαβαν κάποιο χώρο στην πλ. Ελεθερίας για κάποιο διάστημα και αναρτώντας πανώ προπαγάνδισης των φασιστικών “ιδεών” τους είδαν στη σημερινή μέρα μια “Χρυσή” ευκαιρία να εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος τα μηνύματα της επετείου της Επανάστασης του 1821. “Εκλογές ερχονται κιόλας… Ας παίξουμε λίγο δημιουργικά με το κοινό αίσθημα μπας και κερδίσουμε κάτι από αυτό.” Ψήφους ψάχνουν. Όποιοι είχαν αμφιβολίες για το αν έχουμε ακόμα στοιχειωδώς δημοκρατικό πολίτευμα πιστεύουμε ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.