Οι πλημμυροπαθείς του Κόμματος στο πλευρό των πληγέντων στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι του Κόμματος συγκέντρωσαν και μοίρασαν είδη καθαριότητας για να βοηθήσουν τους πληγέντες στην Μεγάλη Βρύση.
Τη Δευτέρα στις μιάμιση συνεχίστηκε η δράση αλληλεγγύης από τους πλημμυροπαθείς του Κόμματος με διανομή 200  έτοιμων γευμάτων στους ανθρώπους που παλεύουν με την λάσπη στην Μεγάλη Βρύση.
Η χορηγία είναι του ομίλου Αφοί  Παπαϊωάννου. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν με είδη καθαριότητας και τα υπόλοιπα σπίτια.
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης διευκρινίζουμε ότι τα είδη καθαριότητας που μοιράσαμε το Σάββατο και αυτά που θα μοιραστούν στην συνέχεια είναι προσφορά ανθρώπων από το Κόμμα και άλλων απλών πολιτών της Λαμίας που καμία σχέση δεν έχουν με τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μόνο το κέτερινγκ είναι προσφορά της προαναφερόμενης εταιρείας.
Πιστεύουμε πως οι ανάγκες των ανθρώπων, ειδικά εκείνων που έχουν πληγεί, δεν έχουν χρώμα καμιάς παράταξης και η προσφορά από όπου και να προέρχεται είναι καλοδεχούμενη. Μακάρι να ζούσαμε σε μια τέλεια ευνομούμενη κοινωνία που δεν θα χρειαζόταν να προσφέρει  κανείς εθελοντής και η πολιτεία να κάλυπτε όλες τις ανάγκες.
ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.