Ξύλο σε διαιτητή στα Καμένα Βούρλα. Ανακοίνωση του Αρη Αγ. Κων/νου που καταδικάζει τα επεισόδια

Από θλιβερά επεισόδια αμαυρώθηκε το ντέρμπι για το τοπικό πρωτάθλημα Φθιώτιδας με ποδοσφαιριστές του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου να επιτίθενται στο διαιτητή της αναμέτρησης, με τα Καμένα Βούρλα. (VIDEO)

Επίθεση από τους ποδοσφαιριστές του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου δέχθηκε ο διαιτητής Κυριακόπουλος, μετά την υπόδειξη πέναλτι υπέρ των Καμένων Βούρλων, στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί – από το 3:12 έως το 4:08 – ποδοσφαιριστές του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου να χτυπούν με χέρια και πόδια το διαιτητή της αναμέτρησης, που ήταν απροστάτευτος, και ακούστε την περιγραφή.

Η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας ήταν στο 0-0 την ώρα που ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, διεκόπη μετά τα επεισόδια και πλέον το λόγο έχει η διοργανώτρια αρχή.

Ανακοίνωση του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ για τα επεισόδια στα Καμ. Βούρλα

Καταδικάζει τη επίθεση των ποδοσφαιριστών του  προς τον διαιτητή της αναμέτρησης  στο χθεσινό παιχνίδι των Καμ.Βούρλων με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση του Άρη Αγίου Κων/νου. 

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ παίζοντας για την ιστορία του και τους πολυάριθμους οπαδούς του  προσπάθησε  μέχρι το 2ο απ τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων να τιμήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που επί δεκαετίες συμμετέχει. Δηλώνει λοιπόν τα εξής: 

*Συγχαρητήρια στον ΑΟ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και την διοίκηση του για την φιλοξενία τους.

*Καταδικάζει πλήρως την επίθεση των ποδοσφαιριστών προς τον διαιτητή κι εξετάζοντας προσεκτικά τα στοιχεία θα προβούμε στις ανάλογες κυρώσεις.

*Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό βίας  και αδικίας που συμβαίνει στα γήπεδα της Φθιώτιδας.

Με πλήρη μεταμέλεια το Δ.Σ του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ»     

 

 

 

 

 

 Πληροφορίες από το Sport24.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.