Ξεκινά από Δευτέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στη Λαμία

Από Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην πόλη της Λαμίας με απόφαση του τοπικού εμπορικού συλλόγου.

Σε αντίθεση  με άλλες πόλεις τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν τα καταστήματα να είναι ανοιχτά μόνο τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Γιάννη Βλαχογιάννη το διοικητικό συμβούλιο εισηγήθηκε τα μαγαζιά να παραμείνουν κλειστά στις 14 του μήνα παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια από τις θεσμοθετημένες Κυριακές από το υπουργείο.  Ο τοπικός σύλλογος εκτιμά ότι οι καταναλωτές θα αξιοποιήσουν την τελευταία Κυριακή του χρόνου για τις αγορές τους καθώς θα έχουν καταβληθεί δώρα, μισθοί και συντάξεις σε αντίθεση με τη Κυριακή στις 14 Δεκεμβρίου που μόνο επιβάρυνση στα λειτουργικά έξοδα των εμπόρων θα είχε ως αποτέλεσμα. Σήμερα Κυριακή τα περισσότερα καταστήματα στη Λαμία παρέμειναν κλειστά.

Ωστόσο  τα πολυκαταστήματα έχουν ενημερώσει τους καταναλωτές  ότι θα δουλέψουν και τις τρεις Κυριακές ξεκινώντας από την Κυριακή 14 του μήνα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα. Το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Φθιώτιδας πραγματοποίησε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα αυτό (δείτε εδώ!).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.