Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στο Παγκράτι Λαμίας- Τον εμβόλισε ΙΧ που οδηγούσε φίλος του….

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Αμφικτυόνων και Πηλίου, ένα σημείο στο οποίο όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ήταν ηλικιωμένοι.
Ειδικότερα ο άτυχος δικυκλιστής, 72 ετών, ανέβαινε κανονικά την οδό Αμφικτυόνων με κατεύθυνση προς το κέντρο όταν ένας 81χρονος οδηγός Ι.Χ. παραβίασε σήμανση ΣΤΟΠ επί της οδού Πηλίου και κυριολεκτικά εμβόλισε το μηχανάκι.
Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει με ορμή τον άτυχο  δικυκλιστή, ο οποίος εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ Ι.Χ. που βρισκόταν στην διασταύρωση. Ο δικυκλιστής ο οποίος δεν φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά και στο κεφάλι και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Το τραγικό της υπόθεσης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι το θύμα και ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν κλείσει ραντεβού για καφέ . ΄Ομως η κακή τύχη παραφύλαγε στη στροφή του δρόμου….

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.