Νίκη της Λαμίας στο ΔΑΚ επί του Παναιγιάλειου, με γκολ του Πίντο

Η Λαμία νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Παναιγιάλειο για τη 2η αγωνιστική της Football League,  κατακτώντας έτσι την πρώτη της νίκη στo πρωτάθλημα με γκολ του Πίντο στο 74′ και δείχνει να έχει συνέλθει μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στη πρεμιέρας της Football League από την ΑΕΛ.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος ξεκίνησε με νίκη στον πάγκο, σημείωσε ο Πίντο με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σερτζίνιο, στο 74′. Ένα παιχνίδι όχι και τόσο ποιοτικό, και χωρίς πολλές φάσεις, το οποίο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Πέρεθ στο 72′, από τάκλιν του Κοντέων.

Ο Παναιγιάλειος, από την πλευρά του, παρέμεινε χωρίς νίκη έπειτα από δύο παιχνίδια, μια και στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αχαρναϊκό. Σημειώνεται ότι πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής στην μνήμη των Θόδωρου Παπαδόπουλο (πρώην πρόεδρο του Ηρακλή) και τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη (πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ) που έφυγαν τις τελευταίες ημέρες από τη ζωή.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89′ Τόσκας), Νατσιόπουλος (60′ Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής (67′ Πίντο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56′ Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος (56′ Σταμογιάννος), Πέρεθ (75′ Πέριτς), Μπούνας, Μίλιτς.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Λαμία – Παναιγιάλειος 1-0 (74′ Πίντο)

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Ζάκυνθος – Ολυμπιακός Βόλου (16:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

ΑΕΛ – Πανελευσινιακός (16:00, ΑEL FC Arena)

Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00, Γήπεδο Πανιωνίου)

Αχαρναϊκός – Εργοτέλης (16:00, Δημ. Αχαρνών)

Αγροτικός Αστέρας – ΑΟ Τρίκαλα (16:00, Γήπεδο Ευόσμου)

Κισσαμικός – Πανσερραϊκός αναβολή

Παναχαϊκή – Κέρκυρα αναβολή

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

ΑΟ Χανιά – Απόλλων (18:00 ΟΤΕ, Γήπεδο Περιβολίων)

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.