Μπλόκο σε φορτίο με 50 κιλά χασίς στα σύνορα. Από τη Φθιώτιδα οι δυο συλληφθέντες

Οι δυο Έλληνες που σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τη Φθιώτιδα παρέλαβαν το φορτίο στα σύνορα με την Αλβανία. Δεν κατάφεραν όμως να  περάσουν  τα 50 κιλά  χασίς στο εσωτερικό της χώρας  καθώς συνελήφθησαν στους Νεγράδες Ιωαννίνων.

Αρχικά, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν στη διασταύρωση Νεγράδων το Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε τα ναρκωτικά, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 44χρονο οδηγό . Στο πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρέθηκαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 κιλών και 100 γραμμαρίων.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων το δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος φίλος του  ο οποίος  εκτελούσε χρέη προπομπού σε αυτό με το χασίς που είχαν παραλάβει από σημείο κοντά στη μεθόριο. Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να ειδοποιούν ο ένας τον άλλο.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Screenshot_1(243)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.