Μπλόκο Ανθήλης: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΓΑ στη Λαμία (Τετάρτη, 3 Αυγ.)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Μπλόκου ΑΝΘΗΛΗΣ

 Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακλουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων συνεχίζει απαρέγκλιτα την εφαρμογή  αντιλαϊκών, αντιαγροτικών πολιτικών, της ΚΑΠ και των κατευθύνσεων της ΕΕ, που πέρα όλων των άλλων εξωθούν όλο και περισσότερους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους εκτός ασφάλισης επιβάλλοντας μας να πληρώσουμε αυξημένες εισφορές στον ΟΓΑ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τον Ιούλιο 2015, την ίδια ώρα που οι αγροτικές συντάξεις παραμένουν βοηθήματα πείνας και δίνονται μετά τα 67 χρόνια.

Η ασφάλιση είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τις αγροτικές οικογένειες και για όλο το λαό. Αντιπαλέψαμε επί 40 μέρες στα μπλόκα τις αυξήσεις στις εισφορές και όλα τα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω.

Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε στον δρόμο του οργανωμένου αγώνα και σε αγωνιστική συμπαράταξη με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα έως ότου να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ στη Λαμία την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 10:30π.μ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.