Κατερίνα Μπατζελή : “Με ξέρετε…. εμείς θα είμαστε και αύριο εδώ μαζί σας…”

H Υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική ομιλία στη Λαμία το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. 

Η   επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά» στην ομιλία της  υπογράμμισε  ότι η Αυτοδιοίκηση και ο θεσμός της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να είναι οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών της 26ης Μαΐου.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον πειράματα ούτε να επιμένουμε σε λάθη και παραλείψεις που μας έχουν οδηγήσει στο να μην μπορεί να παράγει κάποιος και να αισθάνεται  ανασφαλής.»

Αναφερόμενη στις επαφές που είχε σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου με τους πολίτες κάθε γωνιάς της Περιφέρειας, η  κ. Μπατζελή στάθηκε στη σκληρή πραγματικότητα που αυτοί βιώνουν  στη καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα των τηλεοπτικών παραθύρων : Ανεργία, δημογραφικό, εσωτερική μετανάστευση για τους ηλικιωμένους και φυγή στο εξωτερικό για τους νέους.

Ειδικότερα για τη Φθιώτιδα η Κατερίνα Μπατζελή παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις της παράταξής της για την επόμενη τετραετία σε όλους του παραγωγικούς τομείς με παρεμβάσεις που εξασφαλίζουν ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία ενώ, άσκησε δριμύ κριτική στην απουσία έργου της σημερινής Περιφερειακής Αρχής .

Κλείνοντας και απευθυνόμενη στο ιδιαίτερα δυναμικό ακροατήριο  της συγκέντρωσης η Κατερίνα Μπατζελή  ανέφερε :

Με ξέρετε. Ξέρετε ότι μπορώ

Γνωρίζετε και τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας «πατρίδα μας η Στερεάς

Ξέρετε ότι εμείς, θα είμαστε και αύριο εδώ, μαζί σας.


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.