Με λευκή ισοπαλία έληξε ο αγώνας της Λαμίας με τον Ατρόμητο

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Ατρόμητου, καθώς το ματς για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε στα playouts.

Στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 10η θέση με 28 πόντους, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην 11η με 23 πόντους και παραμένει σε επικίνδυνη θέση ενόψει των playouts. Την Δευτέρα (15/3, 16:30) θα γίνει η κλήρωση των playoffs και των playouts.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο μέρος στο Αθανάσιος Διάκος. Η Λαμία ήταν εκείνη που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό. Ο Γούτας έριξε τον Καραμάνο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, μία φάση που επικυρώθηκε και από το VAR.

Ο Μίλος Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως η εκτέλεση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ο Μανδάς απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς γκολ κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο στο Αθανάσιος Διάκος. Οι σημαντικές στιγμές ήταν περιορισμένες και από τις δύο ομάδες, με την κατοχή να είναι ισορροπημένη. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, αλλά χωρίς ουσία.

Οι συνθέσεις

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ. Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (74’ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90’ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (λ.τρ. 27’ Βασιλακάκης)

Στον πάγκο, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Γκούγκα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Βύντρα.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Γκάλο (91’ Οικονομίδης), Χαρίσης, Ούμπιδες, Ενσικουλού (64’ Μουνίθ), Μανούσος (82’ Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64’ Χριστοδουλόπουλος)

Στον πάγκο, Γιαννιώτης, Ραμπέγιο, Εντομβονγι, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ,

Διαιτητές: Γεώργιος Βρέσκας, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.