Με επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΚΚΕ στο Δήμο Μακρακώμης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΚΟΒ Δήμου Μακρακώμης του ΚΚΕ.

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μακρακώμη στις 15/7 με ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τη μεγάλη συναυλία που ακολούθησε με τη θαυμάσια λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία πραγματοποιήθηκε στις 18/8 εκδήλωση στη Σπερχειάδα, στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Λυκείου-Γυμνασίου, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

Ο Θανάσης Παφίλης αφού ανέλυσε την τρέχουσα πολιτικοοικονομική κατάσταση και αφού παρουσίασε μέρος του προγράμματος του ΚΚΕ (για την ενέργεια κα) απηύθυνε κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ ώστε να μπει τέλος στη σημερινή βαρβαρότητα.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα το οποίο άνοιξαν οι συντοπίτες μας Avatar The Band και ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι και τις μοναδικές ερμηνείες των Γιώργου Μαργαρίτη, Βασιλικής Στεφάνου και Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και ο δήμαρχος Μακρακώμης κ. Γιώργος Χατζής ενώ προλόγισε ο Χρήστος Πάσουλας, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Ευχαριστούμε όλους όσοι εθελοντικά βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων αλλά πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλους αυτούς που με την παρουσία τους αγκάλιασαν αυτές τις εκδηλώσεις δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Σας καλούμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δυσοίωνες.

Τόλμησε τώρα στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ.

«Ασπίδα» για το σήμερα

Ελπίδα για το αύριο

ΚΟΒ Δήμου Μακρακώμης του ΚΚΕ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι thumbnail_DSC_4892-1024x511.jpg

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.