Μαντούδι: Μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα που βρήκαν οι πυροσβέστες κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε από πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης (18-08-2016) στο Κυμάσι Μαντουδίου,  κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς, στη θέση Γερόβουνο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις λίστες εξαφανισθέντων από την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα συλλέγουν πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας για την ταυτοποίηση του νεκρού και τα αίτια θανάτου, καθώς την σχέση που μπορεί να είχε με την πυρκαγιά.  Στο σημείο θα μεταβεί και ιατροδικαστής, που θα κάνει αυτοψία και μια πρώτη εκτίμηση, ενώ η σορός θα αποσταλεί στην συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, για διερεύνηση. Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ακόμη δεν είναι σε θέση να διαπιστώσουν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.    Δίπλα από το απανθρακωμένο πτώμα, εντόπισαν κάρβουνα και κλαδιά πεύκων από πρόσφατη φωτιά που είχε ανάψει στο σημείο, ενδεχομένως το ίδιο το θύμα. Κοντά βρέθηκε και μία μεταλλική λάμα από πριόνι που πιθανόν να είχε χρησιμοποιήσει το θύμα για να κόψει τα κλαδιά

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20.25 χθες το βράδυ, σε δύσβατη δασική περιοχή με πεύκα. Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, έκαψε  περίπου 30 στρέμματα δάσους. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης,  λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στην πυρκαγιά   απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων  που είχε συρρικνωθεί από τις φλόγες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.