Μάγεψε ο Μ. Πασχαλίδης στα Λελέϊκα Υπάτης (βίντεο & φωτορεπορτάζ)

Oι μεγαλύτερες επιτυχίες του διάσημου τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη ακούστηκαν στη σκηνή της «Χώρας» το Σάββατο 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας!

Το σπουδαίο τραγουδοποιό που μετράει ήδη 20 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας απολαύσαμε σε τραγούδια από τις συλλογές «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. ενώ ακούστηκαν και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Έχοντας πάντα εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους και την τραγουδίστρια Μιρέλα Πάχου,  ο Μίλτος Πασχαλίδης με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία έγινε  για μια ακόμα φορά ένα με το κοινό  προκαλώντας αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός, πρώην μέλος του συγκροτήματος Χαΐνηδες. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά οι σπουδές στο μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο, αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή και μουσική του καριέρα. Σήμερα ζει στην Αθήνα και συμμετέχει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2009 κυκλοφόρησε τον 5ο προσωπικό του δίσκο.

Μαζί του και η Μιρέλα Πάχου, μια δραστήρια, νέα τραγουδοποιός. Οι μουσικές της καταβολές ξεκινούν από την οικογένεια. Η ίδια έχει σπουδάσει νομική και τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στις ζωντανές εμφανίσεις του Μίλτου Πασχαλίδη παίζοντας ακορντεόν. Μέσα της, λόγω και της Ροδίτικης καταγωγής της, έχει πολύ χρώμα και θάλασσα. Αυτό το διάστημα ετοιμάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο από τον οποίο έχουμε πάρει μια γεύση με το τραγούδι (Μι Ρε Λα) που έχει γράψει για αυτήν ο Σπύρος Γραμμένος και το δικό της Μαξιλάρι.

DSC_0085 DSC_0089 DSC_0097 DSC_0125

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.