Μάγεψε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στη Χώρα Υπάτης (βίντεο)

Μάγεψε για τρίτη φορά χθες Πέμπτη η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέϊκα Υπάτης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Οίτης. Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι μόνο κάποια  από τα στοιχεία που ταυτίζονται με την ξεχωριστή φωνή της.

Το ίδιο πάθος χαρακτηρίζει και τις ζωντανές εμφανίσεις της. Και αυτή τη φορά η Ελένη κρατώντας πάντα το επίπεδο και την ποιότητα των επιλογών που υποστηρίζει τόσα χρόνια έδωσε μια καινούργια αύρα στην συναυλία της.  Στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσίασε την καινούργια της δουλειά δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και στις συναυλίες της. Επιλεγμένα παραδοσιακά και γνωστά λαϊκά τραγούδια αλλά και με alternative και jazz πειραματισμούς και βεβαίως τους εξαιρετικούς μουσικούς που την συνοδεύουν, άφησαν μια μοναδική ακουστική εμπειρία στον κόσμο που πήγε για να την απολαύσει.

Καινούργιες επιτυχίες («Σκιές», «Μοσχολούλουδο», «Το Ονειρο») μαζί με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Χίλιες Σιωπές» και πολλά άλλα) σε μια βραδιά που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μόνο η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξέρει να προκαλεί στον κόσμο.

Μια περιοδεία με πληθώρα πολυαγαπημένων επιτυχιών και σημαντικών συνεργασιών.

• Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα
• Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
• Άρης Χατζησταύρου – κιθάρα
• Κελλάρης Χάρης – μπάσο

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.