Λεωνίδας Κωστόπουλος: Μόνο με απόφαση του ΔΣ θα παραχωρείται ο χώρος της ΠΕΛ

Τη διαδικασία  που πρέπει να ακολουθήσει όποιος φορέας ή σύλλογος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας  διευκρινίζει με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Λεωνίδας Κωστόπουλος. 

Να σημειωθεί ότι η  απόφαση  του ΔΣ της Πανελλήνιας ΄Εκθεσης Λαμίας που ρητά δηλώνει ότι θα τηρηθεί ο νόμος αν επιχειρηθεί αυθαίρετη κατάληψη  χώρων  του ΝΠΔΔ έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων για οργάνωση συναυλίας στο parking  της ΠΕΛ το βράδυ του Σαββάτου κατά την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διέπεται από συγκεκριμένους δημοσιονομικούς κανόνες για τη λειτουργία της. Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπως αυτή περιγράφεται στο Πρακτικό 03/2017 (ΑΔΑ 9ΡΓ3469Η1Π-ΞΞ9) ουδείς επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τους χώρους της Π.Ε.Λ. (εσωτερικούς και εξωτερικούς) άνευ απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ε.Λ.

Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που κάποιος φορέας ή σύλλογος ενδιαφέρεται για την παραχώρηση του χώρου της Π.Ε.Λ (εσωτερικού ή εξωτερικού) πρέπει να υποβάλλει εντός σύντομου χρονικού διαστήματος το σχετικό αίτημα περιγράφοντας το είδος της εκδήλωσης, τη διάρκειά της, το χώρο που ζητά προς παραχώρηση και τον υπεύθυνο της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. θα αποφασίσει θετικά ή αρνητικά, μετά από εξέταση του αιτήματος στην επόμενη προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυθαίρετη κατάληψη οποιουδήποτε χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού)  που είναι ιδιοκτησία του Ν.Π.Δ.Δ. θα τηρηθούν από το Δ.Σ. της Π.Ε.Λ. οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.