ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Για το παζάρι της Λαμίας

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αντικείμενο την πρόταση της Έκθεσης Λαμίας για συνδιοργάνωση του παζαριού, ο εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

υ π ο σ τ ή ρ ι ξ ε    κ α ι    π ρ ό τ ε ι ν ε:

Να ανακληθεί η απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, που ανέστειλε την διοργάνωση του παζαριού.

Να ξαναγίνει με ευθύνη του Δήμου το παζάρι, που είναι ιστορικός θεσμός για την πόλη και εξυπηρετεί τις ανάγκες της φτωχολογιάς.

Με συγκεκριμένα επιχειρήματα σημείωσε πως οι αυτοαπασχολούμενοι – μικρομεσαίοι της πόλης πρέπει να ανοίξουν μέτωπο στα μονοπώλια και τις μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις και όχι στους μικροπωλητές και τους παζαριώτες, οι οποίοι είναι φυσικοί τους σύμμαχοι στον αγώνα για επιβίωση που η κοινωνία του ελεύθερου ανταγωνισμού επιβάλλει.

Τόνισε, επίσης, πως η αντίληψη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ αμφισβητεί τη σημασία και το ρόλο που αποδίδεται στην  έκθεση της Λαμίας, που, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται παρά στον μεγαλό-ιδεατισμό κάποιων από τους μεγαλοπαράγοντες της πόλης.

Τελικά όλοι μαζί Κοτρωνιάς, Αντωνίου, Σαγιάς και Στασινός ψήφισαν την πρόταση Σταυρογιάννη, που δεν αποδεχόταν την ακύρωση της απόφασης του προηγούμενου  Δ.Σ. για αναστολή του παζαριού, ισχυριζόμενος πως ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να διοργανώσει το παζάρι.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.