ΛΑΡΚΟ: Κατέρρευσε τμήμα της στέγης από τα χιόνια –Εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν επί 16 ώρες στο εργοστάσιο

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής του εργοστασίου  στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια από το βάρος του χιονιού- Εγκλωβισμένοι για 16 ώρες  εργαζόμενοι

Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα η κακοκαιρία καθώς σύμφωνα με πηγές των εργαζομένων σημειώθηκε κατάρρευση της στέγης ηλεκτροκαμίνων. Ευτυχώς την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εντός της μονάδας, η οποία ήταν κλειστή για συντήρηση.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί 16 ώρες οι εργαζόμενοι επειδή ο δρόμος προς του εργοστάσιο ήταν απροσπέλαστος. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα.

Π.Α.ΜΕ @PAMEhellas
Από καθαρή τύχη γλίτωσαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής του εργοστασίου από το βάρος του χιονιού. Παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί 16 ώρες επειδή ο δρόμος προς τη ΛΑΡΚΟ ήταν απροσπέλαστος…

Η κατάρρευση της οροφής στα ηλεκτροκάμινα θέτει εκτός λειτουργίας το εργοστάσιο επ᾽ αόριστο καθώς για να επισκευαστούν οι ζημιές εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες. Σε κάθε περίπτωση εξαιτίας της κακοκαιρίας οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να προσέλθουν στο εργοστάσιο ενώ χωρίς ρεύμα παραμένει και ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου τηςΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα που είναι προς ιδιωτικοποίηση είναι πεπαλαιωμένες με ελλιπή συντήρηση, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.