Λαμία: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 14χρονη Κέλλυ

Σήμερα Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι γονείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι καθηγητές  θα πουν  το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά που άφησε  την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας μετά από επιπλοκές του κορονοϊού.

Συντετριμμένοι οι συμμαθητές της  Κέλλυ άφησαν λουλούδια  και σημειώματα αγάπης  πάνω στο θρανίο της άτυχης μαθήτριας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Τα θερμά μας συλληπτήρια στους οικείους  της Κυριακής.

Τεχνικό σύμβουλο έβαλε η οικογένεια της 14χρονης για την διερεύνηση των συνθηκών  θανάτου της στο Γ.Ν. Λαμίας

Να οικογένεια του  παιδιού, διόρισε Δικηγόρο και   ο οποίος θα παρευρίσκεται στην ιατροδικαστική πράξη που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.  Η δικηγόρος της οικογένειας Σοφία Σταυράκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) στους δημοσιογράφους ζητώντας θερμά από όλους να σεβαστούν το πένθος   της οικογ΄ένειας .

Από το δικηγορικό γραφείο της κα Σταυράκη, απεστάλη το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Ως νόμιμη εκπρόσωπος και Πληρεξούσια Δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 14χρονης, που απεβίωσε την 04/12/2021 στο Γ.Ν Λαμίας,  έχω να ανακοινώσω τα ακόλουθα:

1. Η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στο βαρύτατο πένθος της.

2. Δεν επιθυμεί στην παρούσα χρονική στιγμή να προβεί σε καμία δήλωση ή συνέντευξη, καθόσον η υπόθεση διερευνάται, έπειτα από Εισαγγελική παραγγελία, και ζητά από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης να σεβαστεί το βαρύτατο πένθος της.

3. Έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη οποιασδήποτε κατηγορίας ήθελε αποδοθεί κατά παντός υπαιτίου και έχει διορίσει τεχνικό σύμβουλο, προκειμένου να συνδράμει στην  διερεύνηση των αιτιών θανάτου της πολυαγαπημένης τους θυγατέρας».

Θυμίζουμε τέλος ότι ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, έχει διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το τραγικό συμβάν. Η ΕΔΕ θα διενεργηθεί από στελέχη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.