Λαμία: Πορεία μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό (φωτο)

 Ειρηνικά ολοκληρώθηκε στη Λαμία  η πορεία   για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.  Οι διαδηλωτές κάτω από την συνεχή επιτήρηση  μεγάλης αστυνομικής δύναμης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια  με συνθήματα και πανό πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης  με το Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ….

«Οι μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού μας αποτελούν μονόδρομο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων μας. Αυτές ακριβώς οι κινητοποιήσεις θα σπάσουν το κλίμα φόβου και απαγορεύσεων που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση», υπογραμμίζει στην ανακοίνωση –κάλεσμα της στη συγκέντρωση και πορεία η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

«Nα  δείξουμε τη δύναμη που έχει η ζωή απέναντι στο θάνατο κι όσους παίζουν με αυτόν για να μας κάνουν να σωπάσουμε. Δεν θα σωπάσουμε, δεν θα μείνουμε χωρίς φωνή!» τονίζει στο κάλεσμα της η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας  και πορεία με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου  συμμετείχε  και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας    καλώντας σε παλλαϊκό αγώνα «Για να μη γίνει η κοινωνία φυλακή  -Για να μην ζήσουμε σαν δούλοι».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

DSC_0115

DSC_0105DSC_0108DSC_0114DSC_0104

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.