Λαμία: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο του 29χρονου ποδοσφαιριστή στο γήπεδο

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος του  29χρονου Μάκη Χριστόπουλου που έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο του του Νέου Κρικέλλου στη Φθιώτιδα, όπου αγωνίζονταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

O  θάνατος του  άτυχου  ποδοσφαιριστή   και  πατέρα  του οποίου η   σύζυγος περιμένει το δεύτερο παιδί τους, γέμισε απέραντη θλίψη τους οικείους του  και την τοπική κοινωνία.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής  άφησε χθές την τελευταία του πνοή μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου, όταν  αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο γιατρός του αγώνα τον ακολούθησε και τον βρήκε στο πάτωμα.

Όταν οι συμπαίκτες και οι προπονητές του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, κάλεσαν ασθενοφόρο, οι διασώστες προσπάθησαν  να τον επαναφέρουν και εν συνεχεία τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Οι γιατροί στα Επείγοντα έδιναν για ώρα «μάχη» για να τον επαναφέρουν στη ζωή, δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή εξέδωσε η ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ Ροδίτσας.

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ.Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.
Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΡΟΔΙΤΣΑΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.