Λαμία, η πόλη μας: Εικόνες ντροπής στην πλατεία Λαού

Η Λαμία  πάντα έπασχε στο θέμα της καθαριότητας  με χαρακτηριστικό παράδειγμα    την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην  ιστορική πλατεία Λαού, στην καρδιά της πόλης. Εδώ που  θα σταματήσουν  όλοι οι επισκέπτες, για να  δουν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στο άγαλμα του  ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, να δροσιστούν κάτω από τα πλατάνια, να αγοράσουν παραδοσιακά προϊόντα. Η εικόνα που αντικρίζουν και αυτοί και όλοι εμείς οι δημότες που περνάμε καθημερινά  από την πλατεία,  δεν  τιμά καθόλου το Δήμο μας. 

Ελπίσαμε ότι τα πράγματα  κάπως θα   διορθωθούν. Δυστυχώς, αν και έχουν γίνει πολλά παράπονα και ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο η κατάσταση παραμένει τριτοκοσμική. Γνωστά τα προβλήματα και σε ένα βαθμό κατανοητά,  όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Κι  αφού οι υπεύθυνοι καθαριότητας   ΔΕΝ δύνανται,  μήπως   ήρθε η ώρα  να πάρουμε εμείς οι δημότες το λάστιχο, τη σκούπα και το…σκουπόξυλο; (Μεταξύ μας,  έχει γίνει κι αυτό παλιότερα…)

 Δείτε ΦΩΤΟ  με την κατάσταση ντροπής που επικρατεί   στην πλατεία Λαού! 

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, ημέρα γιορτασμού  της απελευθέρωσης της Λαμίας: Ο ανδριάντας του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ βρώμικος, η πινακίδα σβησμένη, το δάπεδο γεμάτο κουτσουλιές.

Εικόνες καθημερινές: Κάδοι απορριμμάτων, πεταμένα σκουπίδια, ένα συντριβάνι με πράσινα νερά-εστία μόλυνσης και δύο  άχρηστα κουφάρια περιπτέρων .  Εδώ  ανάμεσα σε κάδους σκουπιδιών,  το βρώμικο περίπτερο και την αφόρητη μυρωδιά από κουτσουλιές είναι  για τους τυχερούς η στάση του αστικού ΚΤΕΛ για Γαλανέϊκα, Νοσοκομείο, Αμφιθέα….

%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-068Λαμία, άγαλμα ΑΡΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nik8-238nik8-239%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-054

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-056

nik8-240

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.