Λαμία: Είχαν ξηλώσει ηλεκτρική εγκατάσταση από οικόπεδο και είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία σε αγροτικά

Ολο και συχνότερες οι περιπτώσεις κλοπών  χαλκού. Μετά  την λεηλασία της ΠΕΛ ένα άλλο κρούσμα  κλοπής ηλεκτρικής εγκατάστασης σημειώθηκε στη Λαμία. Οι δράστες πιάστηκαν από άντρες της ΔΙΑΣ  επ΄αυτοφώρω με φορτωμένα τα κλοπιμαία σε δύο αγροτικά που κατασχέθηκαν.

Ειδικότερα συνελήφθησαν, την(21-07-2016) το μεσημέρι στο Κόμμα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας (ΔΙ.ΑΣ.) δύο (2) ΄Ελληνες , ηλικίας 25 & 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες αντίστοιχα, τα οποία ήταν  φορτωμένα  με διάφορα καλώδια μεταφοράς ρεύματος.

Όπως προέκυψε, τα ανωτέρω καλώδια είχαν αφαιρέσει από οικόπεδο στην ανωτέρω περιοχή και κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επιπλέον τα δύο οχήματα, ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.