Λαμία: Άνεργη φιλόλογος η 29χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της

Συγκλονίζει η ιστορία της 29χρονης κοπέλας που  βρέθηκε  κρεμασμένη  μέσα στο σπίτι της στην οδό Εκκλησιών στη Λαμία…

Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ του LamiaReport η 29χρονη είχε έρθει από την Αλβανία με την οικογένειά της  όταν ήταν 5 χρονών.   Κατάφερε  παρά τις δυσκολίες να σπουδάσει φιλόλογος και να πάρει το πτυχίο της.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους. Πριν από μερικά χρόνια, ήρθε το πρώτο θλιβερό χτύπημα για την οικογένεια, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της οικογένειας δεν άντεξε την απώλεια του συζύγου της και αυτοκτόνησε (βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών).

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Η ίδια τρομερά απογοητευμένη από την αγορά εργασίας, έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Γείτονες ενημέρωσαν σήμερα το πρωί την αστυνομία ότι από το σπίτι έβγαινε μια δυσάρεστη μυρωδιά, ενώ είχαν αρκετές μέρες να δουν την ένοικο του.

Οι άνδρες της Αστυνομίας άνοιξαν το σπίτι και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Το σώμα της 29χρονης κρεμόταν από έναν αυτοσχέδιο βρόχο.

Φαίνεται πως είχε δώσει τέλος στη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο, μέσα στο σπίτι όπου έμενε μόνη της πριν από αρκετές μέρες, αφού λόγο και των υψηλών θερμοκρασιών είχε αρχίσει η αποσύνθεση.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.