Κυνηγός πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια κυνηγό γιατί διαφώνησαν για το… καρτέρι

Προηγήθηκε διαπληκτισμός του παθόντα και του αδερφού του, με δύο άλλους κυνηγούς, για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού)

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διεξάγεται έρευνα μετά από τραυματισμό στα πόδια, με κυνηγετικό όπλο, 39χρονου, ο οποίος  την Τεταρτη το μεσημέρι (30-09-2015) είχε μεταβεί για κυνήγι, μαζί με τον 37χρονο αδερφό του, σε δασική περιοχή της Φωκίδας. που βρίσκεται μεταξύ της Ερατεινής και του Λιδορικίου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των ανωτέρω και δύο άλλων κυνηγών, ηλικίας 56 και 58 ετών (αδέρφια ομοίως μεταξύ τους), για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού). Σύμφωνα με πληροφορίες η  περιοχή που είχαν στήσει καρτέρι τα δύό αδέλφια  για κυνήγι αγριόχοιρων ήταν κοντά σε αγροτεμάχιο που ανήκε σε δυο άλλα αδέλφια, δημιουργήθηκε καυγάς και τους πυροβόλησαν στα πόδια  απαιτώντας να να φύγουν από το καρτέρι τους…

Η αστυνομία αναζήτησε στα πλαίσια του αυτοφώρου τους δράστες, ωστόσο μεχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι (56χρονος και 58χρονος) τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε από τον αδερφό του σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.