Κοινή δήλωση δημοτικών συμβούλων: Η «περήφανη» Διοίκηση του Δήμου Λαμιέων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Μια πρωτοφανής πρακτική αποκαλύφθηκε κατά τη συνεδρίαση προηγούμενου Δημοτικού  Συμβουλίου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι σε συνεδριάσεις δύο συγκεκριμένων επιτροπών, κατ΄ εξακολούθηση, έξι (6) δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ δεν είχαν καν προσκληθεί, δηλώθηκαν  παρόντες χωρίς να είναι.

Επίσης, κάποιες  φορές  εμφανίζονται να ψηφίζουν θετικά στις εισηγήσεις του προέδρου της επιτροπής, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία.

Καταγγέλλουμε αυτή την ανεκδιήγητη πρακτική, η οποία προσβάλλει ευθέως τη δημοκρατική διαδικασία  των συλλογικών οργάνων του Δήμου,  αλλά και που καταδεικνύει περίτρανα τη νοοτροπία διοίκησης και απαξίωσης των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων από το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι μεθοδεύσεις για τα χρονικά του Δήμου Λαμιέων και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, την αλαζονεία και την αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου, που νομίζει ότι μπορεί μόνος του να αποφασίζει για όλα.

Και το χειρότερο είναι, ότι ενώ ρωτήθηκε στο προχθεσινό συμβούλιο για ποιο λόγο έγιναν αυτές οι ενέργειες, είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα, παρόλο που έχουν περάσει δύο βδομάδες από την αποκάλυψη του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Μάλλον δεν είναι προτεραιότητα του Δημάρχου η Δημοκρατία, η νομιμότητα, η διαφάνεια, και η  χρηστή διοίκηση.

Εκτός εάν ήταν ένα ακόμα τέχνασμα για να αποφύγει να απαντήσει, μια τακτική που συνηθίζει όταν δεν έχει τι να πει. Ο Δήμαρχος ή θα αφαιρεί το λόγο,  ή θα προσποιείται  ότι δε γνωρίζει τίποτα.

Κε Δήμαρχε,

Ζητάμε να παραδεχτείτε την απρεπή συμπεριφορά, να ζητήσετε συγνώμη και να προβείτε σε όλες τις ενέργειες, έτσι ώστε από εδώ και στο εξής οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων να πραγματοποιούνται με νομιμότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

         Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Νίκος Σταυρογιάννης

Θωμάς Στάικος

Νίκος Πάπουτσας

Βίβιαν Αργύρη

Ζαχαρίας Χαλβαντζής

Γιώργος Ζήσιμος

Τσακμάκης Δημήτριος

Δημήτρης Χαιρόπουλος

Γιάννης Ρούλιας

Στέλιος Καραγιάννης

Κατερίνα Αλαφοδήμου

Δημήτρης Μαντζάνας

Θεόδωρος Αρναούτογλου

Χάρης Κοντογιάννης

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.