Κλειστά όλα τα σχολεία στη Φθιώτιδα Δευτέρα και Τρίτη

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη 6 και 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των  έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας τα μαθήματα στα σχολεία της Φθιώτιδας και των άλλων περιοχών που θα παρεμείνουν κλειστά, θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, ενώ οι διευθύνσεις των σχολικών μονάδων εντός της ημέρας θα στείλουν τους συνδέσμους στους μαθητές

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στην Π.Ε. Εύβοιας.

Δεν θα λειτουργήσουν βρεφικοί – παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στο Δήμο Λαμιέων

Σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας εκδόθηκε και απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων με την οποία αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών, καθώς και των ΚΔΑΠ [Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών], αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων, για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Η διακοπή της λειτουργίας των εν λόγω δομών , κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας.

Ανάλογες διακοπές λειτουργίας  βρεφικών-παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ θα  ισχύσουν και για τους υπόλοιπους δήμους της Φθιώτιδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.