Κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ σήμερα στη Λαμία

ΠΑΣΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 12/6/2013

Στο κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ ανταποκρίθηκαν τα Σωματεία Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, Συνταξιούχων ΤΣΑ και Υδραυλικών & Ηλεκτρολόγων Φθιώτιδας. Σήμερα, 12/6/2013, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ. Αντικείμενο της διαμαρτυρίας ήταν α) το ασφαλιστικό και η αδυναμία του ΟΑΕΕ να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασφαλισμένων του. β) η απόφαση να κλείσουν τα γραφεία του και να μεταφερθούν στη Λάρισα. γ) η σφράγιση βιβλιαρίου υγείας ΕΒΕ που καθυστερεί τις εισφορές του, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων κατέθεσε ψήφισμα με τα αιτήματα τους. Ο διευθυντής «απουσίαζε» και έτσι συζήτησαν με τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Τα αιτήματα των ΕΒΕ είναι και δικά τους αιτήματα.

Κατόπιν οι εκπρόσωποι των Σωματείων κατάγγειλαν την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που κατεδάφισε τελικά τα Ταμεία τους. Αποκάλυψαν ότι, αν και υπάρχουν ιδιόκτητα γραφεία του ΤΕΒΕ στη Λαμία, ο Οργανισμός νοικιάζει άλλα, πληρώνοντας ένα σωρό λεφτά το χρόνο. Δήλωσαν ότι δεν θα αποδεχτούν την αδικία που υφίστανται και, τέλος, ότι θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο και μέσο τη μεταφορά του ΟΑΕΕ Φθ/δας στη Λάρισα.        

OAEE OAEE2

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.