Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη δύο ληστών στην περιοχή της Θήβας

 Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο  επικίνδυνων κακοποιών, οι οποίοι χθες (02-07-2014) το μεσημέρι, διέπραξαν δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, σε περιοχή της Θήβας. 

 Ειδικότερα οι δύο δράστες, χθες περίπου στις 12:10΄, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κρατώντας ο ένας πολεμικό τυφέκιο, τύπου Kalashnikov, έθραυσαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο καταστήματος εμπορίας τσιγάρων, τροφίμων και άλλων ειδών στην περιοχή του Ταχίου Θηβών Βοιωτίας και αφού εισέβαλαν στο εσωτερικό του, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ και πλήθος καρτών κινητής τηλεφωνίας, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου (3.000) ευρώ.

 Αμέσως μετά οι ίδιοι δράστες, μετέβησαν σε μάντρα παλαιών σιδήρων (scrap), που βρίσκεται επίσης στην ανωτέρω περιοχή και σε κοντινή απόσταση από το προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με την απειλή του όπλου, απέσπασαν από υπάλληλο της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των (3.000) περίπου ευρώ και ακολούθως διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί, εντόπισαν το  αυτοκίνητο με το οποίο είχαν διαφύγει οι ληστές και το καταδίωξαν. Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχτηκαν στο τμήμα της εθνικής οδού, μεταξύ Οινόης και Σχηματαρίου με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών. Στη συνέχεια οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε παράδρομο της εθνικής και πήραν άλλο αυτοκίνητο από διερχόμενο οδηγό τον οποίο απείλησαν με το Καλάσνικοφ . Η αστυνομία σήκωσε και ελικόπτερο για τον εντοπισμό τους, ενώ κινητοποίησε και τις ειδικές μονάδες και έχει στήσει μπλόκα σε πιθανά σημεία διαφυγής.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.