Αναφορές Β. Κυριακάκη για συνεργάτες ΤΕΙ Στερεάς και λειτουργία ιαματικής πηγής Υπάτης‏

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης κατέθεσε πρόσφατα δυο κοινοβουλευτικές αναφορές . Πρώτον, αναφορά για τον υπουργό Παιδείας με αφορμή επιστολή των επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών του ΤΕΙ Στερεάς και θέμα την πολύμηνη καθυστέρηση μισθοδοσίας τους και  δεύτερον αναφορά για την υπουργό Τουρισμού με αφορμή επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Υπάτης με θέμα την καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας της πηγής Υπάτης για τη θερινή περίοδο.

Το κείμενο των κοινοβουλευτικών αναφορών:

ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον κ. Υπουργό Παιδείας

ΘΕΜΑ: «Πολύμηνη καθυστέρηση μισθοδοσίας των επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών του ΤΕΙ Στερεάς »

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, καταθέτει ως Αναφορά επιστολή των επιστημονικών-εργαστηριακών συνεργατών του ΤΕΙ Στερεάς  στην οποία εκθέτουν το σοβαρό πρόβλημα της πολύμηνης καθυστέρησης της μισθοδοσίας τους και την οριακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στην επιστολή τους αναφέρονται σε ανεπίσημες ενημερώσεις για μερική έως μηδαμινή εξόφληση των οφειλόμενων που παράγουν εκ νέου προβληματισμό και ζητούν επίσημη ενημέρωση για τις αιτίες που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή καθώς και για την προοπτική επίλυσης του ζητήματος με σαφή χρονοδιάγραμμα και δεσμεύσεις..

Επισυνάπτεται η Επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 03/06/2014

Ο καταθέτων βουλευτής

Βασίλης Κυριακάκης

ΑΝΑΦΟΡΑ Για την κα. Υπουργό Τουρισμού

ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας Ιαματικής Πηγής Υπάτης»

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, καταθέτει ως Αναφορά επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ.

Στην επιστολή της η Ένωση ζητά ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας της πηγής για θερινή περίοδο καθώς η 1η Ιουνίου  που είχε δημόσια συμφωνηθεί ως ημερομηνία έναρξης έχει παρέλθει χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Η αδικαιολόγητη παραπάνω πρακτική συνεχίζει εδώ και 20 χρόνια συμβάλλοντας στην απαξίωση και υποβάθμιση της Λουτρόπολης Υπάτης σε αντίθεση με τα θετικά δείγματα ανταπόκρισης του τουριστικού κοινού που παρατηρήθηκαν και πρόσφατα όταν τηρήθηκε η προγραμματισμένη λειτουργία της πηγής κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

Οι φορείς της ευρύτερης περιοχής επί σειρά ετών αιτούνται το σαφή και δεσμευτικό προγραμματισμό της λειτουργίας της πηγής και την δυνατόν επέκταση της σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να λάβουν ως απάντηση  την αδιάφορη έως απαξιωτική στάση της ΕΤΑΔ που δεν τηρεί καν τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα.

Επισυνάπτεται η Επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 03/06/2014

Ο καταθέτων βουλευτής

Βασίλης Κυριακάκης

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.