Κάλεσμα του Βασίλη Κυριακάκη για υπερψήφιση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Πολιτών για τη Λαμία

Με 17 χρόνια  αγωνιστικής και αξιόπιστης  παρουσίας στο δημοτικό Συμβούλιο και στην τοπική κοινωνία η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πολιτών για τη Λαμία,  μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη  που λειτουργεί με συλλογικές διαδικασίες και συνέπεια λόγων και έργων,  κατάφερε να ξεπεράσει τις  συμπληγάδες του αντιδημοκρατικού  εκλογικού νόμου και  με ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο διεκδικεί ξανά την ψήφο των δημοτών.
Με δήλωση του μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο επικεφαλής της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη Λαμία Βασίλης Κυριακάκης καλεί τους δημότες στην υπερψήφιση του συνδυασμού για «έναν Δήμο υπηρέτη των πραγματικών αναγκών των δημοτών και όχι κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».
Καταθέσαμε χθες το ψηφοδέλτιο της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ. Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους δημότες, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και επιμονή στο στόχο μας, υλοποιήσαμε αυτό που μέχρι πριν μήνες φάνταζε ακατόρθωτο.
Μπαίνουμε έτσι σε μια από τις δυσκολότερες εκλογικές μάχες των τελευταίων πολλών χρόνων με όπλα μας ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, την ανεξαρτησία μας από κόμματα & μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, την πολύχρονη αγωνιστική μας πορεία, τον διεκδικητικό & συλλογικό μας χαρακτήρα, τη συνέπεια λόγων & έργων και ένα σύγχρονο & συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Καλούμε τους δημότες να αγνοήσουν τα όποια ψευτοδιλήμματα και να μας δώσουν με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη τη δύναμη να διεκδικήσουμε ένα ριζικά διαφορετικό όραμα για τον Δήμο Λαμιέων. Για έναν Δήμο υπηρέτη των πραγματικών αναγκών των δημοτών και όχι κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.