Κάλεσμα ανατροπής Πέτρου Κόκκαλη και Γιάννη Σαρακιώτη από την Αταλάντη

Με ομιλίες του Ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Πέτρου Κόκκαλη και του Βουλευτή Φθιώτιδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του κόμματος στην Αταλάντη με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι κύριοι Κόκκαλης και Σαρακιώτης παρουσίασαν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις των πολιτών, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Βασικά θέματα συζήτησης ήταν η ακρίβεια, η οποία δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, καθώς και η ενεργειακή κρίση, που έχει εκτοξεύσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη. Παράλληλα, τονίστηκε ότι η ελληνική κοινωνία είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει στο εκρηκτικό μείγμα αυξήσεων και ουσιαστικής μείωσης των εισοδημάτων των πολιτών, η οποία συνοδεύεται μάλιστα από την αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων και τη γενικευμένη αβεβαιότητα.

Τα δύο στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκαν, επίσης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική ύπαιθρος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην δυσχερή κατάσταση, που επικρατεί στη Λοκρίδα και ευρύτερα στη Φθιώτιδα. Όπως σημείωσαν, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα και η αύξηση των περιφερειακών ανισοτήτων δυστυχώς συνιστούν κυβερνητικές επιλογές, καθώς η Ν.Δ. δεν έχει πράξει τίποτα ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, αλλά και της νέας γενιάς η οποία αναζητά πλέον ευκαιρίες εκτός της Φθιώτιδας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.