Ισχυρή χιονόπτωση στη Φθιώτιδα- Κλειστά σχολεία σε Υπάτη και Δομοκό- Πού υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» πλήττει με ένταση τη Φθιώτιδα- Κλειστά σχολεία σε Υπάτη και Δομοκό λόγω χιονόπτωσης- Διακόπηκε η κυκλοφορία  φορτηγών στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού και  όλων των  οχημάτων στη θέση «Κένταυρος» στη Λαμία λόγω υπερχείλισης του Ξηριά.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και η κακοκαιρία «Φίλιππος»  βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στη Φθιώτιδα με ισχυρές  χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού ενώ  χιονίζει και μέσα στη Λαμία ιδιαίτερα στα βόρεια της πόλης. Με ιδιαίτερη ένταση επισκέφτηκε η  Μαρτιάτικη κακοκαιρία τα ορεινά χωριά των Δήμων Λαμιέων, την Υπάτη, Παύλιανη , τα  χωριά του Δήμου Μακρακώμης καθώς και του Δήμου Δομοκού.

Κλειστά σχολεία σε  Υπάτη και Δήμο Δομοκού

Λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών ο δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων. Κλειστά  θα παραμείνουν επίσης λόγω χιονόπτωσης τα σχολεία  στο τοπικό διαμέρισμα Υπάτης  του Δήμου Λαμιέων

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Η έντονη χιονόπτωση που επικρατεί στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού είχε ως αποτέλεσμα η Τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στο ύψος του Σανατορίου προκειμένου τα μηχανήματα να προλάβουν να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων έχουμε διακοπή της κίνησης όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ Λαμίας, στο ύψος της τοποθεσίας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ», λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευση υδάτων στο χωμάτινο οδόστρωμα.

Έντονη χιονόπτωση το πρωί και στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος του Μαρτίνου.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων, δουλεύουν ασταμάτητα από το πρωί προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.