Θρήνος στη Λαμία για τον 23χρονο φοιτητή- Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό ο 23χρονος  Θανάσης Ζέρβας, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έσβησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σίφνο.

Φως στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 23χρονου φοιτητή  της Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ από την Λαμία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σίφνο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά που θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης (28/7).

Ο άτυχος νέος  διέμενε με τους φίλους του σε camping του νησιού, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σχετικό τεστ που του έγινε στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε θετικός στην Covid 19.

Η τοπική κοινωνία της Λαμίας είναι συγκλονισμένη από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του φοιτητή, η κηδεία του οποίου είναι προγραμματισμένη για το σήμερα το απόγευμα στις 6μμ.  στη Λαμία στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως στην πλ. Ελευθερίας

Ο Θανάσης είναι γιος του  αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της παθολόγου γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ενώ έχει και μια δίδυμη αδελφή την Ειρήνη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό του ταξίδι!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.