Θλίψη στη Φθιώτιδα: Νεκρός 40χρονος οικογενειάρχης σε τροχαίο

Θλίψη στη Λαμία και τη Φθιώτιδα  από την είδηση του θανάτου του 40χρονου Στέλιου Μποσδούκου,  πατέρα ενός παιδιού και επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστή του «Παμμωλιακού».

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στο ν άτυχο νέο  το απόγευμα της Τετάρτης στη διασταύρωση του Αγίου Σεραφείμ στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών καθώς επέστρεφε με σκούτερ από τη δουλειά του.

 Ήταν γύρω στις 7:20’ όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μώλο , όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα με οδηγό 81χρονο που προφανώς δεν τον είδε  του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων.

 Ο νέος  είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων,  και στη συνέχεια λόγω της της σοβαρότητας της κατάστασής του   στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου  παρά τις προσπάθειες  των γιατρών  όμως δεν άντεξε και  γ΄υρω στις 9.00 το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή .

Στο χωριό του στο Μώλο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του  γέμισε θλίψη και πόνο  την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους που  από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  τον αποχαιρετούν.

Η ανάρτηση του προπονητή του Παμμωλιακού:

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό του ταξίδι!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.