Θήβα: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μετά από καυγά για ναρκωτικά

Εξιχνιάστηκε στο πλαίσιο  έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, η ανθρωποκτονία 39χρονου , ο οποίος βρέθηκε  (14-10-2014)  νεκρός, σε οικόπεδο -χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Θήβας.  Συνελήφθη  και εξεταζόμενος ομολόγησε  την πράξη  ένας 29χρονος ,σε  βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

 Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες περίπου στις 22:30΄το βράδυ, εντός υπαίθριου χώρου στάθμευσης οικοπέδου στη Θήβα, ο 29χρονος έπληξε με μαχαίρι τον 39χρονο στο λαιμό και στην θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό του.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ήταν φίλοι και άτομα εξαρτημένα από ναρκωτικά. Πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου προηγήθηκε καυγάς μεταξύ τους   για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το όπλο του εγκλήματος (μαχαίρι),  το οποίο ο 29χρονος είχε επιμελώς κρύψει σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του. Ρούχα και υποδήματα που φορούσε ο δράστης, κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας. Ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ανήκει στο θύμα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.