Θέμα διεκδίκησης του χώρου της ΜΕΡΥΠ από το Δήμο θέτει η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία»

Θέμα διεκδίκησης του χώρου της ΜΕΡΥΠ από το Δήμο Λαμίας, έθεσε η επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία» Μαρία Αντωνίου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας τη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα η κ. Αντωνίου αφού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο θέμα όπως και επίσης και για το Πανεπιστήμιο Στερεάς  αλλά και για  την έκθεση Βαρλάμη, λέγοντας χαρακτηριστικά «κρατήστε κ. Δήμαρχε και κάποια επιφύλαξη στις υποσχέσεις που σας δίνουν», τόνισε: «Δεν θεωρούμε ότι η ΜΕΡΥΠ πρόσφερε κάτι το δυναμικό στη πόλη της Λαμίας, ωστόσο ακόμη κι αν ένας από τους εργαζόμενους του πολιτικού προσωπικού της ΜΕΡΥΠ αναγκαστεί να υποστεί τις συνέπειες αυτής της μνημονιακής πολιτικής, θα πρέπει για το λόγο αυτό να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες ώστε η ΜΕΡΥΠ να παραμείνει στη Λαμία».
«Αν όμως  αυτό δεν καταστεί δυνατόν»,  δήλωσε η κ. Αντωνίου  «θα πρέπει ως δημοτική Αρχή να διεκδικήσουμε το χώρο (της ΜΕΡΥΠ) που είναι αρκετά μεγάλος δίνοντας στέγη στους φοιτητές της Λαμίας» δημιουργώντας δηλαδή στον συγκεκριμένο χώρο,μια φοιτητική εστία  απαλλάσσοντας έτσι τους γονείς των φοιτητών από ένα οικονομικό βάρος ή να  εάν αυτό δεν είναι δυνατόν  να δημιουργηθεί έναΠάρκο Αναψυχής για τους πολίτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπήρξε καμία απάντηση από πλευράς του Δημάρχου Γ. Κοτρωνιά στην πρόταση της «Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.