Η πρώτη δήλωση του Θανάση Καρακάντζα ως Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας

Ο Αθανάσιος Καρακάντζας νέος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιωτιδας, με απόφαση του Φανή Σπανού, στην θέση του Ηλία Κυρμανίδη που αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, σύμφωνα με την Νέα σύνθεση χαρτοφυλακίων και αρμοδιοτήτων στην ΠΣτΕ που ανακοινώθηκε.

Υπογράφοντας ακόμη ως Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας, ο νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, έστειλε στα ΜΜΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8) την πρώτη δήλωση του.

Ειδικότερα ο κ. Καρακάντζας αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Οι ανάγκες και οι προοπτικές της Φθιώτιδας και γενικότερα της Στερεάς Ελλάδας είναι οι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι της ομάδας μας.

Συνεχίζουμε τη σημαντική δουλειά του αγαπητού συναδέλφου Ηλία Κυρμανίδη με εργώδη προσπάθεια, σύνθεση και συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Δείτε την ανακοίνωση της Περιφέρειας:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, τροποποιούνται οι αρμοδιότητες Αντιπεριφερειαρχών ως ακολούθως:

• Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Καρακάντζας
• Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας ορίζεται ο κ. Ηλίας Κυρμανίδης
• Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας ορίζεται ο κ. Κώστας Γαλάνης

Ακόμα, ορίζεται ο κ. Ανδρεάς Τοουλιάς  έμμισθος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την διαχείριση της πανδημίας Covid -19. 

Τις αρμοδιότητες της Πολιτικής Προστασίας σχετικώς με τη διαχείριση φυσικών φαινομένωνδιατηρεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνεπικουρούμενος από τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες

Ο κ. Σπανός δήλωσε σχετικά: «Ενόψει των σημαντικών προκλήσεων της Περιφέρειάς μας σε πεδία όπως το Περιβάλλον, η υγειονομική ασφάλεια και η Παιδεία, διαμορφώνουμε μια νέα σύνθεση χαρτοφυλακίων και αρμοδιοτήτων. Εύχομαι καλή επιτυχία στους Αντιπεριφερειάρχες και τους εντεταλμένους συμβούλους στα νέα τους καθήκοντα. Συνεχίζουμε με ομαδικό πνεύμα, σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους πολίτες της.»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.