Η Λαμία πανηγύρισε «Διπλό» παραμονής στη Βέροια!

Η Λαμία πέτυχε σημαντική νίκη  (2-1) στην έδρα  της μαχητικής Βέροιας  και πήρε το προβάδισμα για την παραμονή στη Super League  στους αγώνες μπαράζ, ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο Αθανάσιος Διάκος.

Η Λαμία πανηγύρισε στην έδρα της Βέροιας, επικρατώντας 2-1 χάρη στα γκολ των Μπεχαράνο 7′ και Μανούσου 82′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Πασά στο 78′.

Οι παίκτες του Φέστα ήταν αποτελεσματικοί, βρήκαν δίχτυα στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν και σταμάτησαν τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Η Λαμία πήρε  νωρίς κεφάλι στο σκορ  στο έβδομο λεπτό. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μπεχαράνο με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία, με τον Ρόμανιτς να περνά στη θέση του Τάιρον (λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχτεί στον θώρακα ο δεύτερος).

Στο 59′  επικράτησε ανησυχία με την πτώση του νεοεισελθόντα Νούνιες, ο οποίος έδειξε να χάνει τις αισθήσεις του ύστερα από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Πεταυράκη. Ευτυχώς, όμως αφού δέχτηκε  πρώτες βοήθειες σηκώθηκε, συνεχίζοντας μάλιστα και στην αναμέτρηση.

Στο 77′ ο Πασάς πήρε το «ριμπάουντ», ύστερα από διώξιμο του Σαράνοφ σε προσπάθεια του Γιακουμάκη και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1  αναπτερώνοντας τις ελπίδες  των οπαδών της Βέροιας.

Η Λαμία όμως  απάντησε άμεσα (81′), με τον Καραμάνο να βρίσκει με υπέροχη κάθετη τον Μανούσο που πλάσαρε ιδανικά για το 1-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη συνέχισε να προσπαθεί -φτάνοντας μια ανάσα από την εκ νέου ισοφάριση με τον Πασά στο 90’+6′– δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 1-2 να μένει μέχρι και το φινάλε.

Η ταυτότητα του αγώνα

Βέροια Λαμία 1-2

Έδρα: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Σκόρερ: Πασάς 80′ / Μπεχαράνο 7′, Μανούσος 82′

Κίτρινες κάρτες: 50′ Δημόπουλος / 13′ Τζανδάρης

Κόκκινες κάρτες:

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Κάτσε (81′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Μούργος (81′ Καπνίδης), Φοφανά (59′ Κουάτενγκ), Γιακουμάκης, Πασάς.

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μανούσος (88′ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.