Η Λαμία με 1-0 «καταδίκασε» την Παναχαΐκή

Ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καταδίκη για την Παναχαϊκή ήταν αυτή της Τετάρτης (11/5). Οι γηπεδούχοι Αχαιοί, που «καίγονταν» για νίκη, υποδέχτηκαν τη Λαμία σε εξ αναβολής αγώνα για την 26η αγωνιστική της Football League, αλλά δεν κατέστη εφικτό να κατακτήσουν ούτε τον βαθμό.

 

Η ομάδα της Λαμίας, η οποία δεν είχε το άγχος της βαθμολογίας, δεν χαρίστηκε στην ομάδα της Πάτρας, την οποία νίκησε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 80′ ο Καραγιάννης (είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου). Έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο μέσος της Λαμίας, που είχε περάσει στο παιχνίδι έξι λεπτά νωρίτερα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το έργο των «κοκκινόμαυρων» έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 76′ ο Παπανικολάου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, απόφαση που προκάλεσε την «έκρηξη» των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά ήρθε η… ψυχρολουσία. Τελικά με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Λαμία, αφού στο 91′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νατσιόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας και πρώην της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, έγινε αποδέκτης σκληρών εκφράσεων, ενώ γενικά το ματς είχε μεγάλη ένταση και πριν, αλλά και και κατά τη διάρκειά του.

Μετά την ήττα αυτή η Παναχαϊκή έμεινε στους 28 βαθμούς, όσους έχει και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος όμως και στην ισοβαθμία υπερτερεί και τους βαθμούς από το θέμα της ένστασης κατά του Απόλλωνα Σμύρνης περιμένει να πάρει. Εάν ειδικά επέλθει νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τους Αχαιούς λόγω του 4ου σταδίου επιτήρησης, τότε η παραμονή θα επιτευχθεί μόνο με… θαύμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος (89′ Σαμπατάκος), Ρουμπάτος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Παπανικολάου, Μητρόπουλος, Χαρτσιάς.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Νατσιόπουλος, Σιατραβάνης, Καραλής (74′ Καραγιάννης), Νεόφυτος (85′ Σιλιγαρδάκης), Πίντο (90′ Αλεξίου)

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

H βαθμολογία:

1. Κέρκυρα 69

2. ΑΕΛ 69

……………………………………………

3. Απόλλων Σμύρνης 60

4. Τρίκαλα 60

5. Λαμία 54

6. Κισσαμικός 48

7. Καλλιθέα 46

8. Αχαρναϊκός 42

9. Παναιγιάλειος 38

10. Πανσερραϊκός 37

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 36

12. Χανιά 36

13. Αγροτικός 34

14. Ζάκυνθος 31

……………………………………………

15. Παναχαϊκή 28

16. Πανελευσινιακός 28

17. Ολυμπιακός Βόλου 10

18. Εργοτέλης 7

* Η βαθμολογία των Αχαρναϊκού – ΑΟΧ είναι με δεδομένο ότι το μεταξύ τους ματς που διεκόπη έληξε στο 0-0.

Η επόμενη αγωνιστική (32η)

Δευτέρα 16 Μαΐου

Αχαρναϊκός – Πανελευσινιακός (16:00, Δημ. Αχαρνών)

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα (16:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)

ΑΟ Χανιά – Λαμία (16:00 ΟΤΕ)

Κισσαμικός – Παναχαϊκή (16:00, Δημ. Μάλεμε)

Ζάκυνθος – ΑΕΛ (16:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος (16:00, Δημ. Σερρών)

Απόλλων Σμύρνης – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00 ΟΤΕ, Γήπεδο «Γ. Καμάρας»)

Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Τρίκαλα – Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.