«Η Κρίση & Η Λύση»: Ομιλία του Γεν. Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη στη Λαμία (βίντεο)

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ο Γεν. Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης,  στα πλαίσια της τριημέρου δράσεων  του ΕΠΑΜ στη Φθιώτιδα. Ο Δημήτρης Καζάκης ήταν ο κύριος ομιλητής σε ανοιχτή ομιλία/συζήτηση με θέμα «Η Κρίση & Η Λύση»  που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ο κ. Καζάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επέκρινε με δριμύτητα τα κόμματα της συγκυβέρνησης, το ΔΝΤ και την ΕΕ  για τη ακολουθούμενη πολιτική τους λέγοντας χαρακτηριστικά «η συνολική φιλοσοφία και αρχιτεκτονική του δημοσιονομικού προγράμματος ήταν τελείως διαφορετική από τους στόχους τους οποίους έβαζε. Ο στόχος εξ’ αρχής ήταν να εξοντώσει την κοινωνία».

Ταυτόχρονα ο κ. Καζάκης επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αποκαλούνται αντι-μνημονιακά, όσον αφορά τη τακτική τους απέναντι στο Μνημόνιο αλλά και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες γιατί με την τακτική που ακολουθούν στις διεκδικήσεις – κινητοποιήσεις δεν μπορούν να πάρουν στο πλευρό τους πλατιές ευρύτερες κοινωνικές `δυνάμεις αλλά ούτε τους ίδιους τους εργαζόμενους  μπορούν να συσπειρώσουν.

Τέλος ο Δημήτρης Καζάκης, τόνισε την ανάγκη μιας «γενικής πολιτικής απεργίας» που θα ανατρέψει το υφιστάμενο καθεστώς.

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.