Η εξέλιξη των εμβολιασμών σε συνάντηση Δημάρχων Αμφίκλειας – Ελάτειας και Μακρακώμης με τον Στέλιο Πέτσα

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα υποδέχτηκε   στο Δημαρχείο Σπερχειάδας η Δήμαρχος Αμφίκλειας -Ελάτειας Αθανασία  Στιβακτή από κοινού με τον  Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή.

 Κύριο θέμα συζήτησης της συνάντησης ήταν η εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του Covid-19 στους Δήμους μας. Δυστυχώς, τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη την επικράτεια είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να χτίσουμε τείχος ανοσίας το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown!

Στη συνέχεια, είχαμε έναν γόνιμο διάλογο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι μας καθημερινά αλλά και την αναγκαιότητα έκτακτων χρηματοδοτήσεων ενίσχυσης λόγω των ζητημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας!

 Τέλος, συζητήσαμε εκτενώς την πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο έχουμε υποβάλει προτάσεις για χρηματοδότηση και για τις οποίες λάβαμε τη δέσμευση ότι, μέχρι τέλος του 2021, θα έχουν εγκριθεί στο σύνολό τους! Άλλωστε, στόχος του είναι η γρήγορη υλοποίηση των έργων και τον ευχαριστούμε θερμά για τις μέχρι σήμερα εντάξεις στο σύγχρονο αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο που οδηγεί, σταθερά και ανοδικά, τους Δήμους μας στην ανάπτυξη!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.