Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αντωνίου η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Λαμίας

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες  πληροφορίες του altpressthiotida.com,  στην   συνέλευση των μελών του  ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας, που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα του ΤΕΕ, αποφασίστηκε ομόφωνα η εκπαιδευτικός Μαρία Αντωνίου – Σιούτα να τεθεί  επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ  για το Δήμο Λαμίας .  

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αντωνίου είχε αναλάβει ως επικεφαλής  της  δημοτικής κίνησης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» το Σεπτέμβριο του 2012 μετά την εκλογή του Βασίλη Κυριακάκη ως Βουλευτή και έχει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για μια γυναικεία υποψηφιότητα, ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της Αριστεράς και των κινημάτων.

Παράλληλα αποφασίστηκε  ότι η  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη ΛΑΜΙΑ»  συντεταγμένα  και με βάση τις προγραμματικές της θέσεις θα  αναλάβει  πρωτοβουλίες για διεύρυνση της παράταξης ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο Λαμίας.

Η ίδια η κ. Αντωνίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση που είχε πραγματοποιηθεί στις  21 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ,   σε ομιλία της είχε τονίσει: «Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ρήξης και ανατροπής και όχι μήνυμα συμβιβασμού, παλαιοκομματισμού και ξεπερασμένων λογικών».   

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.