«Ηχηρό καμπανάκι για τα κρούσματα σε νεαρές ηλικίες» κρούει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος

Έντονα προβληματισμένος για τα  δύο τελευταία κρούσματα κορoνοϊού που διαπιστώθηκαν  σε παιδιά 14 και 16 ετών στη Λαμία , εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, καλώντας ολους τους δημότες να τηρούν με αυστηρότητα ολα τα μέτρα που συστήνουν ο ΕΟΔΥ και η επιστημονική κοινότητα . »Τα δύο τελευταία κρούσματα σε μαθητές είναι ένα δυνατό σήμα κινδύνου και ένα ηχηρό καμπανάκι» δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος συστήνοντας  ταυτόχρονα  ψυχραιμία ,  νηφαλιότητα και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας για τη μη διασπορά του ιού.

Έχει αναλάβει ο ΕΟΔΥ να προχωρήσει στην ιχνηλάτηση και να κάνει ολες τις απαραίτητες ενέργειες για να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αποφασίσουμε ποιά αλλα μέτρα πρέπει να ληφθούν  , σημείωσε ο Δήμαρχος Λαμίας .

Ο κ. Καραίσκος δεν έκρυψε και την ανησυχία  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς . »Σαν Δήμος , είπε , είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο απολυμάνσεων και σε επίπεδο καθαρισμού , αλλά και από την πλευρά προμήθειας των σχολείων με μάσκες αφού πέρα απο το υλικό που θα έρθει από την κεντρική διοίκηση , σαν Δήμος έχουμε μεριμνήσει ώστε οι μαθητές , οι δάσκαλοι και οι γονείς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να είναι προστατευμένοι .  Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , τόνισε ο κ. Καραίσκος , πολύ περισσότερο απο τη στιγμή που τα  νέα κρούσματα αφορούν νεαρές ηλικίες και αυτό σημαίνει οτι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να νοσήσουν παιδιά και να υπάρξει διασπορά του ιού με κίνδυνο στην αγορά και τη δημόσια υγεία .

Απο σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών και συναντήσεων με τους δημότες των πρώην Καλλικρατικών Δήμων , αρχής γενομένης από το Μοσχοχώρι .

»Ο Δήμος έχει αποστολή να υπηρετήσει τους δημότες και για να γίνει αυτό ο Δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δημότες. Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν μπορούν να έρθουν στην έδρα του Δήμου στη Λαμία και είμαστε υποχρεωμένοι να προσεγγίσουμε εμείς τους δημότες και αυτός είναι ο σκοπός των επισκέψεων και συναντήσεων που ξεκίνησε ο Δήμος . Η αρχή γίνεται από το Δημαρχείο στο Μοσχοχώρι του πρώην Δήμου Γοργοποτάμου . Ήρθαμε να ακούσουμε τα προβλήματα των δημοτών . Έχουμε διακηρύξει ότι σκοπός μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη . Ο Δήμος Λαμιέων δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης , δεν είναι μόνο η Λαμία , είναι και τα χωριά του . Ξεκινάμε αυτόν τον κύκλο επαφών συγκροτημένα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες από το Δήμο Γοργοποτάμου και θα συνεχίσουμε με τους πρώην Δήμους Υπάτης και  Λιανοκλαδίου.»  

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.