Ε.Κ. Λαμίας: Καλούμε όλα τα σωματεία και του φορείς στην σύσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Λαμίας & Κέντρων Υγείας

Συμμετέχουμε στην ΣΥΣΚΕΨΗ του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (Λεωνίδου 9-11)

Η κατάσταση στο Γ. Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας είναι τραγική με σοβαρές συνέπειες στην ζωή του λαού. Όπως αναφέρουν με στοιχεία και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην Υγεία το Γ. Νοσοκομείο Λαμίας λειτουργεί ΜΟΝΟ με το 47% του οργανογράμματος σε γιατρούς, με σημαντικό πρόβλημα σε κλινικές όπως η Ουρολογική και Πνευμονολογική , και την Παιδιατρική που τείνει να κλείσει. Το λιγοστό προσωπικό είναι εξουθενωμένο και ο αριθμός τους απλά δεν φτάνει.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε φτάσει από καιρό στο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Είναι εγκληματικό να λείπουν από το νοσοκομείο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, να αδυνατεί το Νοσοκομείο και τα Κ.Υ. να προσφέρουν την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα στα παιδιά μας.

Ότι έχει μείνει όρθιο είναι με την περίσσια προσπάθεια και φιλότιμο των γιατρών και του υπόλοιπου προσωπικού. Με όλες τους τις δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο ότι μπορούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαό.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες που ακολουθεί πιστά την πολιτική που μετρά την υγεία μας σαν εμπόρευμα, που οδηγεί στην υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση. Βήμα το βήμα έχουν ξεχαρβαλώσει το Δημόσιο σύστημα Υγείας και το κράτος τους δεν βρίσκει «δημοσιονομικό χώρο» για την υγεία του λαού (προφανώς δεν είναι «ανταποδοτική»). Αυτά είναι που μας επιβάλουν να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρούμε την υγειά μας και από την άλλη οι κλινικάρχες και οι μεγαλέμποροι της υγείας να έχουν θησαυρίσει.

Η ίδια πολιτική που μας έχει γονατίσει το εισόδημα και δεν μπορούμε να βγάλουμε το μήνα είναι η ίδια που έχει γονατίσει και την δημόσια υγεία. Σε κάθε πλευρά της καθημερινότητας μας αποδεικνύεται το σύνθημα ή τα κέρδη μας ή οι ζωές μας, σύνθημα που έχουμε κεντρικό μπροστά στην ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ που έχουμε κηρύξει.

Δεν ανεχόμαστε να παίζουνε με την υγεία την δική μας και των παιδιών μας

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και των Κ.Υ. αγωνίζονται για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και μας καλούν σε κοινό αγώνα για να υπερασπιστούμε την ζωή μας. Όπως λένε και οι ίδιοι η αγωνιστική κινητοποίηση του Λαού της περιοχής είναι αυτή που μπορεί να ασκήσει πίεση για να λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Έχουμε την δύναμη οργανωμένα και συντονισμένα να απαιτήσουμε ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Απαιτούμε εδώ και τώρα :

ΑΜΕΣΕΣ, ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου και των Κ.Υ.

Καλούμε όλα τα σωματεία και του φορείς στην σύσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμία

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.