Εφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καραμπούλας, ένας αγαπητός συμπολίτης και αγωνιστής

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα 30/12/2013 συγγενείς, συνάδελφοι του από το Νοσοκομείο Λαμίας και πολλοί φίλοι  σε ένα αγαπητό συμπολίτη μας και αγωνιστή  τον Κώστα Καραμπούλα, που έφυγε σε ηλικία 59 χρόνων  μετά από τέσσερα χρόνια  άνισης μάχης με τον καρκίνο.

Ο Κώστας  από μικρός πάλεψε με πείσμα  με τις αντιξοότητες της ζωής,     έδωσε το παρόν στους κοινωνικούς αγώνες και  νοιάστηκε για τον «συνάνθρωπο»  κερδίζοντας  την  εκτίμηση της κοινωνίας και την  αγάπη των φίλων του χωρίς ποτέ να επιζητήσει δόξες και ανταλλάγματα.

Από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα συμμετείχε στην πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή (1977). Ανιδιοτελής και πιστός στις αρχές του αποχώρησε γρήγορα και στη συνέχεια  συμμετείχε στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (μέλος της ΝΕ ΣΥΝ Φθιώτιδας το 1987-89)  και το ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας. Οι  συνάδελφοι του  τον τίμησαν επανειλημμένα  με την ψήφο τους  για την  προσφορά του στην επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου και των εργαζομένων.

Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα  αγαπημένο φίλο που  αγαπούσε τη ζωή και ήξερε να δίνει αγάπη και χαρά στους γύρω του,  σαν έναν ακούραστο αγωνιστή κόντρα στις δυσκολίες της ζωής.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του γυναίκα, το μονάκριβο γιό του, την πονεμένη μητέρα  του και σε  όλους τους οικείους του.

Καλό του ταξίδι!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.