΄Εφυγε από τη Ζωή ο Ανδρέας Ξάνθης

΄Εφυγε  το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 72 ετών ο μηχανικός Ανδρέας Ξάνθης,  μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο Ανδρέας Ξάνθης υπήρξε δραστήριο  στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα,  διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς, Αντιδήμαρχος Λαμίας επί Δημαρχίας Λάμπρου Παπαδήμα  (1983-1989) και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο (2002).

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία στη 1:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Παλαιοβράχας Φθιώτιδας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν τα Ιδρύματα της περιοχής.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΑΣ
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΣ, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του συναδέλφου Ανδρέα Ξάνθη, ο οποίος στην επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή, με την επιστημονική κατάρτιση, τη συνέπεια και το πάθος του αναδείχθηκε σε παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, τίμησε το επάγγελμα του μηχανικού και το ΤΕΕ, που το υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου της ΔΕ για πολλά χρόνια, συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα :

1. Να παραστεί σύσσωμη στην νεκρώσιμη ακολουθία
2. Να απευθύνει τον ύστατο χαιρετισμό στον εκλιπόντα, μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας, ο Πρόεδρος του Τμήματος.
3. Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στον γιό του εκλιπόντα, συνάδελφό μας και μέλος της ΔΕ του τμήματος, Αναστάσιο Ξάνθη και στην υπόλοιπη οικογένειά του.
4. Αντί στεφάνου να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντα χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λαμίας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΣ
Απόστολος Καραναστάσης

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.